Webinar WBTR

Webinar WBTR

 

Op 1 juli 2021 wordt de Wet Bestuur en Toezicht Rechtspersonen (WBTR) van kracht. 

 

Deze nieuwe wet is bedoeld om bestuurlijke misstanden te voorkomen en/of aan te pakken en geldt ook voor sportverenigingen. SSNB helpt sportverenigingen graag bij hun voorbereiding op deze wet, zodat ook zij straks hun vereniging én bestuurders optimaal beschermen.


In samenwerking met het Juridisch Sportloket organiseren zij een gratis webinar waarin ze toelichten wat deze nieuwe wet voor zowel bestuurders als verenigingen betekent. Deelnemers kunnen kiezen uit twee data

 

De webinars op maandag 29 maart, dinsdag 30 maart en 7 april zitten helaas al vol. Wegens grote belangstelling hebben we een extra webinar ingelast:

woensdagavond 14 april 2021
19.30 – 20.30 uur

Tijdens deze interactieve online sessie zal Mr. Corné van de Wiel, jurist sportrecht, een duidelijke uitleg geven over de inhoud van de wet en hoe sportbestuurders zich hierop kunnen voorbereiden. Tevens geeft hij antwoord op vragen.
 

Sportbestuurders en verenigingen kunnen zich aanmelden door een mail te sturen naar personeelsdiensten@ssnb.nl met daarin aangegeven de dag van hun voorkeur, de naam van de verenigingen en het mailadres waar de link voor deelname naartoe gestuurd mag worden. In verband met de optimale interactiviteit tijdens het webinar is er per sessie plaats voor 30 deelnemers.

 

N.B. Verenigingen die hun werkgeverschap bij SSNB hebben ondergebracht en verenigingen die een duurzaamheidstraject onder begeleiding van SSNB doorlopen, ontvangen na afloop van de webinar een kortingsvoucher voor de WBTR-scan-op-maat van het Juridisch Sportloket. Hierbij worden onder andere de belangrijkste documenten van de vereniging op meer dan 30 punten gecheckt.

Webinar WBTR

Prijs: GRATIS
Afgelopen
Datum Tijd Locatie
29-03-2021 19:30 tot 20:30 uur Online
30-03-2021 19:30 tot 20:30 uur Online
14-04-2021 19:30 tot 20:30 uur Online

Contact

SSNB

personeelsdiensten@ssnb.nl