QR Speurtocht

QR Speurtocht en afbeelding van QR code met de tekst gemeente Heeze-Leende

Inleiding

Dus jij bent de beste spoorzoeker van Heeze-Leende? Ga de uitdaging aan en ga op zoek naar de QR codes die verstopt liggen in ons dorp Heeze. 

 

Aanbod

Door corona bewegen we minder en is er minder sport- en beweegaanbod voor de kinderen. Daarom hebben twee tweedejaars studenten Sportkunde van de Fontys Sporthogeschool, tevens stagiaires van de sportconsulenten van de gemeente Heeze-Leende, de opdracht gekregen om iets te organiseren voor de kinderen van de basisscholen in Heeze om toch extra te kunnen bewegen!

Daarom gaat vanaf 18 Januari de Coördinatenspeurtochten van start!  Gave speurtochten waarbij je d.m.v. QR-codes opzoek gaat naar leuke opdrachten. Om de 2 weken is er een nieuwe QR-code te vinden op de instagrampagina speurtocht_heeze_leende en op de site van sportiefheeze-leende.nl om op de eerste locatie te komen. Maak bij elke tussenlocatie een foto van jezelf met de QR-code op de achtergrond. Stuur je foto van de eerste en laatste tussenlocatie gelijk op in de Direct Message via de instagrampagina of naar het volgende mailadres: rbardoel@heeze-leende.nl, op deze manier zien wij meteen hoe snel je bent geweest!

Deze foto’s worden alleen gebruikt ter controle van het uitvoeren van de speurtocht, deze foto’s worden niet verspreid of verkocht aan derde partijen.

Voor meer informatie of vragen kun je terecht op de instagrampagina speurtocht_heeze_leende of via www.sportiefheeze-leende.nl. Op beide media staat een introvideo waarin wordt uitgelegd door de studenten wat de spelregels zijn met de extra opdrachten. Bekijk de introductievideo van de QR Speurtocht hier. De instagrampagina is een gesloten groep waarbij toestemming moet worden gegeven om binnen de groep te komen, hier kunnen dus geen derde partijen zich bij aansluiten. 

Belangrijk verder is dat je op je mobiel/tablet een gratis QR-code scanner gebruikt! De ingebouwde QR-scanners van bepaalde mobiele telefoons (bv. iPhone) geven de extra opdrachten niet optimaal aan, hierdoor kunnen moeilijker extra punten worden behaald voor in het klassement. Voor alleen het uitvoeren van de route van de speurtochten is de ingebouwde QR-scanner wél voldoende.

Wij hopen zo veel mogelijk uitgevoerde routes van jullie te kunnen ontvangen, dus doe je best en scannen maar!

De QR-code kun je openen en deze verwijst naar een locatie op Google Maps. 

Foto Album

QR Code met logo Gemeente Heeze-Leende. De link van de QR code staat in de tekst hierboven. Open vergrote weergave.